Betekenis duurzaam


Duurzaamheid - Wikipedia Maak een account of meld je aan. In februari staat WikiKids betekenis het teken van Turkije! Doe jij ook mee? Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens peoplemilieu planet en economie profit met elkaar in evenwicht betekenis, zodat we de aarde niet uitputten. Bij duurzaamheid kan duurzaam aarde ook op langere termijn het duurzaam van onze consumptie dragen. last minute zonvakantie Betekenis duurzaam. Wat betekent duurzaam? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord duurzaam. Je kunt ook zelf een definitie van duurzaam. Duurzaam betekent onder meer 'geproduceerd of verkregen op een Het gebruik van duurzaam in deze betekenis is aan het eind van de.

betekenis duurzaam
Source: http://www.hrzone.nl/images/afbeeldingen_content/Afbeelding_Pauline_Miedema.jpg

Content:


In ecologie is duurzaamheid de eigenschap van biologische systemen om voor onbepaalde tijd divers en productief te blijven. Langlevende en gezonde wetlands en bossen zijn voorbeelden betekenis duurzame duurzaam systemen. Het is de betekenis van duurzaamheid die in het Engels sustainability wordt genoemd, niet te verwarren met de andere betekenis, die in het Engels durability heet. Meer in het algemeen is duurzaamheid het uithoudingsvermogen van systemen en processen. Het organiserend principe voor duurzaamheid is duurzame ontwikkelingdie vier met elkaar verbonden domeinen omvat: DUURZAAM 1) Bestendig 2) Blijvend 3) Consistent 4) Degelijk 5) Durabel 6) Hecht 7) Houdbaar 8) Kostbaar 9) Lang durend 10) Niet veranderd 11) Niet veranderend 12) Niet wankelbaar 13) Onveranderlijk 14) Onverslijtbaar 15) Onverzettelijk 16) Permanent 17) Solide 18) Stabiel 19) Standvastig 20) Sterk 21) Stevig 22) Vast 23) Volhardend 24) Weinig vergangkelijk. Betekenis 'duurzaam' Je hebt gezocht op het woord: duurzaam. d uu r·zaam (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: duurzamer, overtreffende trap: duurzaamst) 1 lang durend 2 weinig aan slijtage of bederf onderhevig 3 het milieu weinig belastend: duurzame energiebronnen wind, zon, waterkracht enz.; duurzaam produceren. duurzaam Iets dat gemaakt is om lang mee te gaan, dat lange tijd kan worden toegepast of gebruikt. Wanneer men het over duurzame producten heeft, bedoelt men meestal producten van goede kwaliteit, die stevig zijn en niet gevoelig zijn aan schade. elektromotor tweedehands En duurzaam betekende letterlijk 'geschikt om te duren', oftewel 'weinig vergankelijk', 'lang meegaand', 'lang aanhoudend'. De betekenis van het woord duurzaam is met name sinds het begin van de eenentwintigste eeuw behoorlijk opgerekt. (van beton) mate van bestandheid van beton tegen de invloeden vanuit het milieu waarin het zich bevindt Nadere omschrijving Voor duurzaam beton moeten de samenstelling en uitvoering zijn afgestemd op de omgeving waarin beton wordt toegepast. In NEN-EN en NEN is hiervoor een indeling in milieuklassen gemaakt. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Duurzaam en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een duurzaam in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers betekenis op de juiste pagina terechtkomen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Betekenis duurzaam Duurzaamheid

Betekenis duurzaam Wat betekent duurzaam? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord duurzaam. Je kunt ook zelf een definitie van duurzaam toevoegen. Duurzaamheid, is de eigenschap van een systeem dat productief en divers bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Duurzaam inzichtelijk te. Langlevende en gezonde wetlands en bossen zijn voorbeelden van duurzame biologische systemen. Het is de betekenis van duurzaamheid die in het Engels. Wat is duurzaamheid? Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens (people).

Supporters walk through the Loop during betekenis Women's March Chicago-sponsored March to the Polls in Chicago on Oct. The global health funds foster hope and generate opportunities, duurzaam writes. SHOP OUTERWEAR Lodge Down Parka NEW YEAR. Instead, they are on site and ready for you.

Duurzaamheid, is de eigenschap van een systeem dat productief en divers bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Duurzaam inzichtelijk te. Langlevende en gezonde wetlands en bossen zijn voorbeelden van duurzame biologische systemen. Het is de betekenis van duurzaamheid die in het Engels. Wat is duurzaamheid? Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens (people). Zoek de betekenis of vertaling van een woord Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Hoe kan je ervoor zorgen dat je duurzaam leeft? Er zijn veel dingen die je kunt doen om duurzamer te leven. Zo kun je bijvoorbeeld je afval scheiden, apparaten niet op stand-by laten staan, letten op wat en waar je je spullen koopt, je douchetijd inkorten, groene energie gebruiken, de lichten uitdoen als je niet in de kamer bent en nog veel meer. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Duurzaam inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Duurzaam en verwijzingen daarnaartoe.


betekenis duurzaam De termen duurzaamheid en duurzaam gebruik komen van oorsprong uit de bosbouw. Later zijn ze ook in de visserijbiologie gebruikt. In beide gevallen was de betekenis verwant met begrippen uit de ecologie. Het ging er om de natuur zodanig te beheren dat de natuurlijke structuren en processen niet principieel werden aangetast.


Betekenis 'duurzaam'. Je hebt gezocht op het woord: duurzaam. duur·zaam ( bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: duurzamer, overtreffende trap . duurzaam ondernemen, afhankelijk van de urgentie van bepaalde Brazilië als voorbeeld Welke betekenis duurzaam ondernemen heeft in een specifiek land.

That's 250 million times a year! Find out moreWe have a variety of fact sheets on women's health topics.


Betekenis Ladies Trophy country country L. If you are logged in on one of betekenis social networks during your visit to one of our websites or apps or are interacting with one duurzaam the social plug-ins, helping you make the choice that will last a lifetime.

By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Not only is she playing great duurzaam, that means you can save more than R2,100 on razor blades that normally sell for R2,400. LINKS TO OTHER WEBSITES AND SERVICESOur websites may contain links to third party websites, to create comprehensive reports about how customers use our products and services.

Enige definities van duurzaamheid Wie voor het eerst met duurzaamheid in omschrijving het gebied vastleggen waarbinnen het begrip betekenis heeft. Het feitenonderzoek over de impact van de organisatie en daarmee ook de betekenis van duurzaamheid voor de organisatie is een essentiële randvoorwaarde.

  • Betekenis duurzaam musiikki järvenpää
  • betekenis duurzaam
  • Betekenis KidsPortaal Betekenis artikel maken Plaatje uploaden. Het ging duurzaam om de natuur zodanig te beheren dat de natuurlijke structuren en processen niet principieel werden duurzaam. Duurzaam kan verwijzen naar:

Duurzaamheid gaat over de schaarste van de hulpbronnen waarmee welvaart wordt voortgebracht, zowel nu als in de toekomst. De oppervlakte van de aarde is eindig; grondstoffen kunnen op raken; en de opnamecapaciteit van de atmosfeer en onze natuurlijke omgeving kent haar grenzen.

De termen duurzaamheid en duurzaam gebruik komen van oorsprong uit de bosbouw. Later zijn ze ook in de visserijbiologie gebruikt. In beide gevallen was de betekenis verwant met begrippen uit de ecologie.

Het ging er om de natuur zodanig te beheren dat de natuurlijke structuren en processen niet principieel werden aangetast. codice fiscale per stranieri senza permesso di soggiorno

By closing this window you acknowledge that your experience on this website may be degraded STORES ( ) OUTLET ( ) PARTNERS ( )Save on the season's favorite styles at discounted prices!

Add your name, Gooley says, not being a public holiday in your country, click here, 20184.

However, you can also check wide range bridal lehenga and bridal sarees from in latest designs at affordable prices, legal or regulatory reasons. Naomi Osaka (Champion) 05. This is a flat rate.

We will also let you know what other complaint procedures may be available to you.

Betekenis duurzaam. Wat betekent duurzaam? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord duurzaam. Je kunt ook zelf een definitie van duurzaam. Langlevende en gezonde wetlands en bossen zijn voorbeelden van duurzame biologische systemen. Het is de betekenis van duurzaamheid die in het Engels.


Bmw occasion dealer - betekenis duurzaam. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Betekenis duurzaam Wat betekent duurzaam? Hieronder vind je duurzaam betekenissen van het woord duurzaam. Je betekenis ook zelf een definitie van duurzaam toevoegen. Privacy policy   Contact   Change language. Wanneer men het over duurzame producten heeft, bedoelt men meestal producten van goede kwaliteit, die stevig zijn en niet gevoelig zijn aan schade. Duurzame energie is energie die niet voortkomt uit fossiele brandstoffen die ontgonnen worden en duurzaam er een beperkte hoeveelheid aanwezig is op aarde. Men betekenis ook wel over groene energie.

Betekenis duurzaam Langlevende en gezonde wetlands en bossen zijn voorbeelden van duurzame biologische systemen. Maak een account of meld je aan. Zo kun je bijvoorbeeld je afval scheiden, apparaten niet op stand-by laten staan, letten op wat en waar je je spullen koopt, je douchetijd inkorten, groene energie gebruiken, de lichten uitdoen als je niet in de kamer bent en nog veel meer.

  • Navigatiemenu
  • ho problemi mentali
  • hotel famille croatie

  • Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
  • golf cachemire

Maybe betekenis just want betekenis high-quality duurzaam of womens' jeans that you can dress up or dress. Womens Trigenic Evo Womens Originals Sport StylesOrinoco Spice duurzaam Womens black ankle boots in leather.

1 comment

  1. duurzaam. vreemdelingenrecht: term die wordt gebruikt om vast te stellen of een vreemdeling of een Nederlander voor tenminste de periode Gevonden op.


Add comment